Gerrit I van Assendelft

Lydia van Vredenburch

     Lydia van Vredenburch was de dochter van Willem van Vredenburch en Maria van Walenburch. Lydia van Vredenburch huwde Mr. Cornelius Arkenbout, zoon van Nicolaas Arkenbout en Agatha vander Horst, op 20 mei 1671 te Rotterdam. Lydia van Vredenburch overleed in 1679.

Kind van Lydia van Vredenburch en Mr. Cornelius Arkenbout

Nicolaas Arkenbout

     Nicolaas Arkenbout was de zoon van Cornelius Arkenbout. Nicolaas Arkenbout huwde Agatha vander Horst, dochter van Aeltje Briel gezegd Welhouck, op 26 februari 1645 te Rotterdam. Nicolaas Arkenbout overleed in september 1668 te Rotterdam.

Kind van Nicolaas Arkenbout en Agatha vander Horst

Agatha vander Horst

     Agatha vander Horst werd geboren in 1620 te Rotterdam . Zij was de dochter van Aeltje Briel gezegd Welhouck. Agatha vander Horst huwde Nicolaas Arkenbout, zoon van Cornelius Arkenbout, op 26 februari 1645 te Rotterdam. Agatha vander Horst overleed op zondag, 28 december 1664 te Rotterdam.

Kind van Agatha vander Horst en Nicolaas Arkenbout

Cornelius Arkenbout

     Cornelius Arkenbout werd geboren op woensdag, 7 juli 1593 te Brielle . Hij was de zoon van Lodewijk Arkenbout. Cornelius Arkenbout overleed op woensdag, 4 november 1643 te Rotterdam in de ouderdom van 50.

Kind van Cornelius Arkenbout

Lodewijk Arkenbout

     Lodewijk Arkenbout was de zoon van Cornelius Lodewijkszn. Arkenbout. Lodewijk Arkenbout overleed in november 1597 te Brielle.

Kind van Lodewijk Arkenbout

Cornelius Lodewijkszn. Arkenbout

     Cornelius Lodewijkszn. Arkenbout overleed op dinsdag, 1 januari 1608 te Brielle.

Kind van Cornelius Lodewijkszn. Arkenbout

Lodewijk Arkenbout

Kind van Lodewijk Arkenbout

Ewout van der Horst

     Ewout van der Horst is de zoon van Pieter Ewoutszn. van der Horst.

Kind van Ewout van der Horst en Aeltje Briel gezegd Welhouck

Aeltje Briel gezegd Welhouck

     Aeltje Briel gezegd Welhouck werd geboren op vrijdag, 12 juli 1591 . Zij overleed op woensdag, 6 september 1651 te Rotterdam in de ouderdom van 60.

Kind van Aeltje Briel gezegd Welhouck

Pieter Ewoutszn. van der Horst

     Pieter Ewoutszn. van der Horst werd geboren in 1570 te Rotterdam . Hij overleed op maandag, 5 december 1633 te Rotterdam.

Ewout van der Horst

Kind van Ewout van der Horst

Cornelius Arendzn. van Immerseel

     Cornelius Arendzn. van Immerseel overleed tussen 22 101 en 1628 te Leiden. Hij huwde Grietchen Duyckenburgh op 28 augustus 1594 te Leiden.

Kind van Cornelius Arendzn. van Immerseel en Grietchen Duyckenburgh

Grietchen Duyckenburgh

     Grietchen Duyckenburgh huwde Cornelius Arendzn. van Immerseel op 28 augustus 1594 te Leiden. Grietchen Duyckenburgh overleed op donderdag, 6 oktober 1633 te Leiden.

Kind van Grietchen Duyckenburgh en Cornelius Arendzn. van Immerseel

Meester François Meerman

     Meester François Meerman werd geboren op donderdag, 21 maart 1630 te Leiden . Hij was de zoon van Meester Gerrit Meerman en Maria de Bije. Meester François Meerman huwde Theodora van Hoogeveen, dochter van Aelbrecht van Hoogeveen, op 15 oktober 1652 te Voorschoten. Meester François Meerman overleed op donderdag, 6 oktober 1672 te Leiden in de ouderdom van 42.

Kind van Meester François Meerman en Theodora van Hoogeveen

Theodora van Hoogeveen

     Theodora van Hoogeveen werd geboren op zaterdag, 20 juli 1630 te Leiden . Zij was de dochter van Aelbrecht van Hoogeveen. Theodora van Hoogeveen huwde Meester François Meerman, zoon van Meester Gerrit Meerman en Maria de Bije, op 15 oktober 1652 te Voorschoten. Theodora van Hoogeveen overleed op woensdag, 23 juni 1660 te Leiden in de ouderdom van 29.

Kind van Theodora van Hoogeveen en Meester François Meerman

Meester Gerrit Meerman

     Meester Gerrit Meerman werd geboren in mei 1593 te Delft . Hij was de zoon van Meester François Meerman. Meester Gerrit Meerman huwde Maria de Bije, dochter van Jan de Bije en Catherina Warmont, op 25 juni 1622 te Leiden. Meester Gerrit Meerman overleed op zondag, 19 september 1638 te Leiden in de ouderdom van 45.

Kind van Meester Gerrit Meerman en Maria de Bije

Meester François Meerman

     Meester François Meerman werd geboren in 1561 te Delft . Hij was de zoon van Gerrit Meerman. Meester François Meerman overleed op woensdag, 14 november 1601 te 's Gravenhage.

Kind van Meester François Meerman

Gerrit Meerman

     Gerrit Meerman werd geboren in 1541 te Delft . Hij was de zoon van Frans Meerman. Gerrit Meerman overleed op dinsdag, 7 april 1609 te Delft.

Kind van Gerrit Meerman

Frans Meerman

     Frans Meerman werd geboren circa 1510 te Delft . Hij was de zoon van Dirk Meerman. Frans Meerman overleed op vrijdag, 21 november 1558 te Delft.

Kind van Frans Meerman

Dirk Meerman

     Dirk Meerman werd geboren circa 1480 te Delft .

Kind van Dirk Meerman

Elisabeth van der Burcht

Kind van Elisabeth van der Burcht en Dirk Meerman

Beukel Joost Aemszn. van der Burcht

Catherine Sasbout

Joost van der Burcht

Aelbrecht van Hoogeveen

     Aelbrecht van Hoogeveen werd geboren in 1597 te Leiden . Hij was de zoon van Dirk van Hoogeveen en Neeltje de Bije. Aelbrecht van Hoogeveen overleed op vrijdag, 23 juni 1651 te Leiden.

Kind van Aelbrecht van Hoogeveen

Dirk van Hoogeveen

     Dirk van Hoogeveen werd geboren in 1569 te Leiden . Hij was de zoon van Gerrit Ameliszn. van Hoogeveen en Eva Albrechtsdr. van Quakenbosch. Dirk van Hoogeveen huwde Neeltje de Bije, dochter van Pieter de Bije en Grietje Hugensdr. Hopkoper, op 12 augustus 1583 te Leiden. Dirk van Hoogeveen overleed op maandag, 14 juni 1627 te Leiden.

Kind van Dirk van Hoogeveen en Neeltje de Bije

Neeltje de Bije

     Neeltje de Bije werd geboren te Leiden . Zij was de dochter van Pieter de Bije en Grietje Hugensdr. Hopkoper. Neeltje de Bije huwde Dirk van Hoogeveen, zoon van Gerrit Ameliszn. van Hoogeveen en Eva Albrechtsdr. van Quakenbosch, op 12 augustus 1583 te Leiden. Neeltje de Bije overleed op zaterdag, 21 maart 1626 te Leiden.

Kind van Neeltje de Bije en Dirk van Hoogeveen

Gerrit Ameliszn. van Hoogeveen

     Gerrit Ameliszn. van Hoogeveen huwde Eva Albrechtsdr. van Quakenbosch. Gerrit Ameliszn. van Hoogeveen werd geboren op vrijdag, 8 augustus 1524 te Rotterdam . Hij was de zoon van Amelis van Hoogeveen. Gerrit Ameliszn. van Hoogeveen overleed op vrijdag, 7 november 1580 te Leiden in de ouderdom van 56.

Kind van Gerrit Ameliszn. van Hoogeveen en Eva Albrechtsdr. van Quakenbosch

Eva Albrechtsdr. van Quakenbosch

     Eva Albrechtsdr. van Quakenbosch huwde Gerrit Ameliszn. van Hoogeveen, zoon van Amelis van Hoogeveen. Eva Albrechtsdr. van Quakenbosch overleed op woensdag, 17 december 1608 te Leiden.

Kind van Eva Albrechtsdr. van Quakenbosch en Gerrit Ameliszn. van Hoogeveen