Maria Antonia Hubrecht

     Maria Antonia Hubrecht werd geboren op woensdag, 16 april 1783 te Leiden . Zij was de dochter van Josias Johan Hubrecht en Anna Maria van Valkenburg. Maria Antonia Hubrecht huwde Nanning Berkhout op 7 maart 1811 te Leiden.

Kind van Maria Antonia Hubrecht en Nanning Berkhout

Nanning Berkhout

     Nanning Berkhout werd geboren op zondag, 7 maart 1784 te Maarssen . Hij huwde Maria Antonia Hubrecht, dochter van Josias Johan Hubrecht en Anna Maria van Valkenburg, op 7 maart 1811 te Leiden.

Kind van Nanning Berkhout en Maria Antonia Hubrecht

Victor Jacobus Berkhout

Kind van Victor Jacobus Berkhout

Margaretha Jacoba Trappel

Kind van Margaretha Jacoba Trappel

Jonkvrouw Maria Susanna Hoeufft

     Jonkvrouw Maria Susanna Hoeufft werd geboren op woensdag, 15 maart 1780 te Haarlem . Zij huwde Christianus Wynandus van Lanschot Hubrecht, zoon van Josias Johan Hubrecht en Anna Maria van Valkenburg, op 2 augustus 1801 te Haarlem. Jonkvrouw Maria Susanna Hoeufft overleed op woensdag, 29 december 1847 te Haarlem in de ouderdom van 67.

Kinderen van Jonkvrouw Maria Susanna Hoeufft en Christianus Wynandus van Lanschot Hubrecht

Jonkheer Leonard Pauw Hoeufft

Kind van Jonkheer Leonard Pauw Hoeufft

da Clasina de Mey

Kind van da Clasina de Mey

Johan Alexander van Lanschot Hubrecht

     Johan Alexander van Lanschot Hubrecht werd geboren op donderdag, 27 mei 1802 te Haarlem . Hij was de zoon van Christianus Wynandus van Lanschot Hubrecht en Jonkvrouw Maria Susanna Hoeufft. Johan Alexander van Lanschot Hubrecht huwde Maria Jacoba Appelius op 27 mei 1825 te Brussel. Johan Alexander van Lanschot Hubrecht was in 1827 ontvanger in- en uitgaande rechten en accijnzen te Haarlem en te Deventer 1847. Hij overleed op woensdag, 29 januari 1851 te Deventer in de ouderdom van 48.

Kinderen van Johan Alexander van Lanschot Hubrecht en Maria Jacoba Appelius

Leonora Idalina Suzanna Rosina Hubrecht

     Leonora Idalina Suzanna Rosina Hubrecht werd geboren op maandag, 16 januari 1804 te Haarlem . Zij was de dochter van Christianus Wynandus van Lanschot Hubrecht en Jonkvrouw Maria Susanna Hoeufft. Leonora Idalina Suzanna Rosina Hubrecht huwde Heinrich Friedrich August von Horn op 20 januari 1837 te Haarlem. Leonora Idalina Suzanna Rosina Hubrecht overleed op vrijdag, 21 mei 1869 te Zutphen in de ouderdom van 65.

Heinrich Friedrich August von Horn

     Heinrich Friedrich August von Horn werd geboren op vrijdag, 2 december 1803 te Kaapstad, Zuid Afrika. Hij huwde Leonora Idalina Suzanna Rosina Hubrecht, dochter van Christianus Wynandus van Lanschot Hubrecht en Jonkvrouw Maria Susanna Hoeufft, op 20 januari 1837 te Haarlem. Heinrich Friedrich August von Horn overleed op dinsdag, 30 december 1862 te Zutphen in de ouderdom van 59.

Johann CarI Christian Friedrich von Horn

Kind van Johann CarI Christian Friedrich von Horn

Leopoldina Maria Oswaldina Piper

Kind van Leopoldina Maria Oswaldina Piper

Anna Christina Wijnanda Maria Hubrecht

     Anna Christina Wijnanda Maria Hubrecht werd geboren op vrijdag, 8 maart 1805 te Haarlem . Zij was de dochter van Christianus Wynandus van Lanschot Hubrecht en Jonkvrouw Maria Susanna Hoeufft. Anna Christina Wijnanda Maria Hubrecht overleed op dinsdag, 30 september 1806 te Haarlem in de ouderdom van 1.

Maria Jacoba Appelius

     Maria Jacoba Appelius werd geboren op zondag, 22 november 1801 te ‘s-Gravenhage . Zij huwde Johan Alexander van Lanschot Hubrecht, zoon van Christianus Wynandus van Lanschot Hubrecht en Jonkvrouw Maria Susanna Hoeufft, op 27 mei 1825 te Brussel. Maria Jacoba Appelius overleed op maandag, 8 maart 1897 te Deventer in de ouderdom van 95.

Kinderen van Maria Jacoba Appelius en Johan Alexander van Lanschot Hubrecht

Meester Jean Henri Appelius

Kind van Meester Jean Henri Appelius

Johanna Reiniera Elisabeth Otters

Kind van Johanna Reiniera Elisabeth Otters

Johan Alexander Christinus Wijnandus van LANSCHOT HUBRECHT

     Johan Alexander Christinus Wijnandus van LANSCHOT HUBRECHT was ontvanger accijnzen en waarborg laatst, te Rotterdam. Hij werd geboren op zondag, 9 april 1826 te ‘s-Gravenhage . Hij was de zoon van Johan Alexander van Lanschot Hubrecht en Maria Jacoba Appelius. Johan Alexander Christinus Wijnandus van LANSCHOT HUBRECHT huwde Florentina van Nouhuys op 12 april 1866 te Zeist. Johan Alexander Christinus Wijnandus van LANSCHOT HUBRECHT overleed op zondag, 3 december 1893 te ‘s-Gravenhage in de ouderdom van 67.

Kinderen van Johan Alexander Christinus Wijnandus van LANSCHOT HUBRECHT en Florentina van Nouhuys

Jeanne Henriette van Lanschot Hubrecht

     Jeanne Henriette van Lanschot Hubrecht werd geboren op donderdag, 8 mei 1828 te Haarlem . Zij was de dochter van Johan Alexander van Lanschot Hubrecht en Maria Jacoba Appelius. Jeanne Henriette van Lanschot Hubrecht overleed op dinsdag, 18 juni 1895 te Deventer in de ouderdom van 67.

Guillaume Leonard van LANSCHOT HUBRECHT

     Guillaume Leonard van LANSCHOT HUBRECHT was hoofdingenieur Waterstaat in Ned.-Indië. Hij werd geboren op woensdag, 10 februari 1830 te Haarlem . Hij was de zoon van Johan Alexander van Lanschot Hubrecht en Maria Jacoba Appelius. Guillaume Leonard van LANSCHOT HUBRECHT overleed op donderdag, 26 november 1868 te Soerabaja, Ned.-Indië, in de ouderdom van 38.

Edouard Leonard Henri van Lanschot Hubrecht

     Edouard Leonard Henri van Lanschot Hubrecht was ritmeester van de derde klas, 1ste luitenant- kolonel cavalerie, lid gemeenteraad van Amersfoort. Hij werd geboren op woensdag, 10 oktober 1832 te Haarlem . Hij was de zoon van Johan Alexander van Lanschot Hubrecht en Maria Jacoba Appelius. Edouard Leonard Henri van Lanschot Hubrecht huwde Alexandrine Regine Blom van Assendelft op 17 juli 1860 te Amsterdam. Edouard Leonard Henri van Lanschot Hubrecht overleed op zondag, 30 november 1902 te Haarlem in de ouderdom van 70.

Kinderen van Edouard Leonard Henri van Lanschot Hubrecht en Alexandrine Regine Blom van Assendelft

Marie Louise van Lanschot Hubrecht

     Marie Louise van Lanschot Hubrecht werd geboren op maandag, 1 februari 1836 te Haarlem . Zij was de dochter van Johan Alexander van Lanschot Hubrecht en Maria Jacoba Appelius. Marie Louise van Lanschot Hubrecht huwde Robert Charles Nieuwenhuys op 1 juni 1860 te Deventer, Overijsel, Nederland. Marie Louise van Lanschot Hubrecht overleed op zaterdag, 26 november 1898 te Deventer in de ouderdom van 62.

Robert Charles Nieuwenhuys

     Robert Charles Nieuwenhuys was wethouder van Deventer, lid Prov. Staten van Overijssel, districtsschool opziener te Deventer. Hij werd geboren op donderdag, 25 mei 1843 te Amsterdam . Hij huwde Marie Louise van Lanschot Hubrecht, dochter van Johan Alexander van Lanschot Hubrecht en Maria Jacoba Appelius, op 1 juni 1860 te Deventer, Overijsel, Nederland. Robert Charles Nieuwenhuys overleed op dinsdag, 4 juli 1905 te Deventer in de ouderdom van 62.

Christianus Johannes Nieuwenhuys

Kind van Christianus Johannes Nieuwenhuys

Hendrika Julia Gultard

Kind van Hendrika Julia Gultard

Florentina van Nouhuys

     Florentina van Nouhuys werd geboren op maandag, 13 juni 1842 te Amsterdam . Zij huwde Johan Alexander Christinus Wijnandus van LANSCHOT HUBRECHT, zoon van Johan Alexander van Lanschot Hubrecht en Maria Jacoba Appelius, op 12 april 1866 te Zeist. Florentina van Nouhuys overleed op woensdag, 10 juni 1914 te ‘s-Gravenhage in de ouderdom van 71.

Kinderen van Florentina van Nouhuys en Johan Alexander Christinus Wijnandus van LANSCHOT HUBRECHT

Jan Willem Gerard Antonij van Nouhuys

Kind van Jan Willem Gerard Antonij van Nouhuys

Anthonia Gijsbertina Methorst

Kind van Anthonia Gijsbertina Methorst

Maria Jacoba van Lanschot Hubrecht

     Maria Jacoba van Lanschot Hubrecht werd geboren op woensdag, 30 januari 1867 te De Bilt . Zij was de dochter van Johan Alexander Christinus Wijnandus van LANSCHOT HUBRECHT en Florentina van Nouhuys. Maria Jacoba van Lanschot Hubrecht overleed op maandag, 25 november 1946 te ‘s-Gravenhage in de ouderdom van 79.

Guillaume Leonard, van Lanschot Hubrecht

     Guillaume Leonard, van Lanschot Hubrecht was oud Direkteur Generaal der belastingen, Invoerrechten en accijnzen in de provincie Overijsel en Drenthe. Hij werd geboren op zaterdag, 1 januari 1870 te De Bilt . Hij was de zoon van Johan Alexander Christinus Wijnandus van LANSCHOT HUBRECHT en Florentina van Nouhuys. Guillaume Leonard, van Lanschot Hubrecht huwde Pietertje Smid op 29 juni 1909 te Curaçao. Guillaume Leonard, van Lanschot Hubrecht overleed op zaterdag, 27 juli 1940 te Zeist in de ouderdom van 70. Door ongeval met fiets om het leven gekomen. Hij werd begraven op 30 juli 1940 te Nieuwe Alg. Begraafplaats, Zeist.1

Kinderen van Guillaume Leonard, van Lanschot Hubrecht en Pietertje Smid

Bronvermelding(en)

  1. [S150] Guillaume van Lanschot Hubrecht, online http://www.graftombe.nl/

Maria Louise van Lanschot Hubrecht

     Maria Louise van Lanschot Hubrecht werd geboren op vrijdag, 4 juli 1873 te De Bilt . Zij was de dochter van Johan Alexander Christinus Wijnandus van LANSCHOT HUBRECHT en Florentina van Nouhuys. Maria Louise van Lanschot Hubrecht huwde Gustaaf Adolf Willem Frederik Losecaat van Nouhuys op 9 februari 1899 te Rotterdam. Maria Louise van Lanschot Hubrecht overleed op donderdag, 3 april 1958 te ‘s-Gravenhage in de ouderdom van 84.